Organisatie

Yerseke at Sea, een evenement ontstaan door passie, traditie en gemeenschapsgevoel. Ons organisatieteam, gevormd door trotse inwoners van Yerseke, draagt met hart en ziel bij aan dit bijzondere evenement. Laat ons je voorstellen aan de drijvende krachten achter ‘Yerseke at Sea’:

Else-Marie: Als vierde generatie van een oesterkweekfamilie, ademt Else-Marie de passie voor oesters. Ze is vastberaden om deze passie te delen en ziet ‘Yerseke at Sea’ als de perfecte gelegenheid om zowel de bekendheid als waardering voor Yerseke’s unieke zeevruchten te vergroten. Voor Else-Marie is het Seafood Plein niet alleen een plek om te genieten van heerlijke gerechten, maar ook een kans om jong en oud kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de vruchten van de zee.

Jos: Een gepassioneerd mosselkweker en de derde generatie aan het roer van de Ye 72. Met zijn werk in de mosselkwekerij draagt Jos bij aan het behoud van onze lokale cultuur en tradities. ‘Yerseke at Sea’ is voor hem een platform om de Zeeuwse mossel, oester en andere schaal- en schelpdierproducten te promoten. Het onderdeel ‘Mossel & Oester Wereld’ zal bezoekers meenemen op een reis van het mosseltje tot aan de eindconsumptie, waarmee Jos de cyclus van het leven in zee tastbaar maakt.

Lennert: Een echte Yesenaer in hart en nieren. Lennert’s liefde voor Yerseke en zijn maritieme erfgoed is onbegrensd. Als ondernemer in toerisme en recreatie brengt hij dagelijks zijn passie voor onze prachtige gemeenschap in de praktijk. Met ‘Yerseke at Sea’ hoopt Lennert de rijke traditie van onze mosselen, oesters en andere zeevruchten te delen en te vieren met zowel locals als bezoekers van ver.

Wij bedanken onze
Sponsoren

Hartelijk dank aan onze sponsoren; zonder hun steun zou Yerseke at Sea niet mogelijk zijn. Hun bijdrage is essentieel.

Heeft u interesse om als sponsor bij te dragen? Neem contact met ons op. Uw steun kan een groot verschil maken.