Doel & visie

Onze Missie

Yerseke at Sea heeft als missie het imago van mosselen en oesters te vernieuwen en verrijken, specifiek gericht op jongere generaties. We willen deze jongere generaties en alle liefhebbers van goed eten en gezelligheid samenbrengen voor een onvergetelijke ervaring.

Wat We Doen

We organiseren een divers en dynamisch evenement dat bestaat uit verschillende onderdelen, elk ontworpen om bezoekers op unieke wijze kennis te laten maken met de wereld van schaal- en schelpdieren:

  • Mossel & Oester Wereld: Een diepe duik in alles wat met mosselen en oesters te maken heeft, om deze zeevruchten zowel visueel als tastbaar te presenteren.
  • Kidsplein: Een plek waar gezinnen samen kunnen genieten van zowel educatieve als vermakelijke activiteiten, wat het evenement toegankelijk maakt voor alle leeftijden.
  • Seafood Plein: Een ontmoetingsplek voor het proeven van heerlijke gerechten in een gezellige sfeer.
  • Braderie: De perfecte gelegenheid om lokale producten en ambachten te ontdekken en de band met lokale ondernemers te versterken.
  • Vlootschouw: Biedt een authentieke kijk op het ambacht van de lokale vissers.

Onze Visie

We streven ernaar een brug te slaan tussen traditie en moderne belevingen door lokale samenwerking te bevorderen, de gemeenschap te versterken en unieke tradities te delen. Yerseke at Sea is meer dan een evenement; het is een beweging richting een toekomst waarin we gezamenlijk onze liefde voor de zee, haar producten, en onze lokale cultuur vieren.

Wij bedanken onze
Sponsoren

Hartelijk dank aan onze sponsoren; zonder hun steun zou Yerseke at Sea niet mogelijk zijn. Hun bijdrage is essentieel.

Heeft u interesse om als sponsor bij te dragen? Neem contact met ons op. Uw steun kan een groot verschil maken.