Locatie, route & parkeren

Locatie

Yerseke at Sea vindt plaats in het kloppende hart van Yerseke, een pittoresk dorp bekend om zijn rijke visserij- en oestercultuur. Het evenement bevindt zich op en rondom de havens, waaronder de beroemde Oesterputten. Bekijk onze plattegrond voor meer informatie.

Route

  • Auto: Yerseke is gemakkelijk te bereiken via de A58. Volg de borden Yerseke en vervolgens de evenementbewegwijzering voor de beste route naar het evenement. Lees hieronder verder voor meer informatie m.b.t. het parkeren.
  • Openbaar Vervoer: Yerseke is eenvoudig te bereiken via treinstation Kruiningen-Yerseke. Vanaf het station zetten speciale busjes je af bij het evenement. Daarnaast rijdt buslijn 27 vanuit Goes, via Kapelle en Wemeldinge, rechtstreeks naar Yerseke. Stap uit bij bushalte Damstraat; vanaf daar is het slechts 5 minuten lopen naar de ingang van Yerseke at Sea.
  • Fiets: Voor bezoekers uit de regio is fietsen een groene en gezellige optie. Fietsstallingen zijn beschikbaar bij de ingangen van het evenement.

Parkeren

Parkeergelegenheid voor bezoekers van Yerseke at Sea is ruimschoots aanwezig. Volg bij aankomst in Yerseke de borden naar de parkeerterreinen. Er zijn verschillende parkeerzones:

  • Hoofdparkeerterrein:
  • Extra Parkeergelegenheid:
  • Invalidenparkeerplaatsen:

We raden iedereen aan om op tijd te vertrekken en, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets om de drukte te vermijden. Zo zorgen we samen voor een vlotte en duurzame start van een onvergetelijke dag bij Yerseke at Sea.

Wij bedanken onze
Sponsoren

Hartelijk dank aan onze sponsoren; zonder hun steun zou Yerseke at Sea niet mogelijk zijn. Hun bijdrage is essentieel.

Heeft u interesse om als sponsor bij te dragen? Neem contact met ons op. Uw steun kan een groot verschil maken.

padmos logo
image/svg+xml