Even voorstellen … Lennert

🌟🏖️ 𝐄𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧 … 𝐋𝐞𝐧𝐧𝐞𝐫𝐭 🏖️🌟

Hallo allemaal! Ik ben Lennert Steketee, een trotse Yesenaer, en mijn liefde voor ons vissersdorp is diep geworteld. Yerseke heeft een unieke identiteit die het beste kan worden samengevat met de woorden: ondernemend, innovatief en steeds meer saamhorigheid.

Ik vind het van essentieel belang dat we de rijke traditie van onze mosselen, oesters en andere schaal- en schelpdieren blijven promoten. Daarom ben ik ook betrokken bij het organiseren van Yerseke at Sea, die deze producten in de schijnwerpers zetten en laten zien hoe gezond en voedzaam ze zijn.

Mijn passie voor Yerseke mag ik dagelijks promoten met het verhuren van vakantiewoningen via ons bedrijf Blue Green Holiday. Maar daar blijft het niet bij! Met Scooter Huren Zeeland en Tourist Shop in Yerseke, kan ik mijn liefde voor Yerseke dagelijks in de praktijk brengen.

Dus, als je de authentieke Yersekse ervaring wilt beleven, zet dan 17 augustus in je agenda!

#YersekeAtSea #YersekeAtSea2024 #Yerseke #Yerseke2024 #Oesterputten #OntdekYerseke #Zeeland #ZomerInZeeland #oesters #oesterkweek #mosselen #mosselkweek #kreeften #drankjes #SaveTheDate #ZeevruchtenFeest #FamilieDagUit #Zomer2024 #CulinairAanZee #Familieplezier #ZeelandEvenementen #NederlandseKust #SeafoodFestival #LokaalGenieten #DuurzaamEten

Wij bedanken onze
Sponsoren

Hartelijk dank aan onze sponsoren; zonder hun steun zou Yerseke at Sea niet mogelijk zijn. Hun bijdrage is essentieel.

Heeft u interesse om als sponsor bij te dragen? Neem contact met ons op. Uw steun kan een groot verschil maken.

padmos logo